Erős teherbírású Salgó állvány

Erős teherbírású Salgó állvány

Nehezebb tárgyak tárolása esetén fontos, hogy egy stabil és strapabíró eszközre helyezhessük ezeket. A Salgó állvány egy megbízható rendszer, ezért akár a nehezebb eszközeit is gond nélkül tárolhatja az erős polcain.

Az üzletünkben többféle kiegészítő is beszerezhető, mint például a szerkezethez tartozó láb, keret és polc. Mindezek különböző méretekben is előállításra kerülnek. A láb felületét tekintve választhat a horgonyzott és a festett változatok közül.

A Salgó állvány előnye, hogy az összeszerelése akár szakértői segítség nélkül is megoldható. A keret egy összetett szerkezet, ami tartalmazza azokat az elemeket is, amelyek szükségesek az összeszereléshez.

Legyen szó akár alkatrészekről, nehezebb tárgyakról, vagy akár irodai iratokról, a Salgó állvány megfelelő tárolási eszközként szolgálhat. Apróbb dolgok rendszerezéséhez főként a polcok ajánlatosak. Ha felkeltettük az érdeklődését a termékeink iránt, akkor látogassa meg webáruházunkat, és válassza ki a megfelelő Salgó tárolóeszközt! Kérdés esetén bátran forduljon a munkatársainkhoz!