Esküvői helyszínek: milyen árakra lehet most számítani?

Esküvői helyszínek: milyen árakra lehet most számítani?

Minden jegyespár csodálatos esküvőt tervez, ám a költségek miatt gyakran kerül sor kompromisszumokra a meghívottak számát vagy pedig a helyszínt illetően, mivel rengeteg a kiadás egy ilyen eseménynél. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most mennyibe kerül egy esküvői helyszín lefoglalása, akkor egyszerűen kattints az eskuvonkhelyszine.hu linkre! Gyönyörű zöld környezetben mondhatjátok ki a boldogító igent, ha a Fenyőharaszt Kastélyszállót választjátok, azt a színvonalas helyszínt, ahol szabadtéri polgári szertartásra és vacsorára van lehetőség. Az esküvőszervezést is vállalják a 17 éves tapasztalattal büszkélkedő szakemberek.

Ez a hely való minden fiatal párnak, akik szeretik a kiszámítható árakat és nem akarnak később felbukkanó rejtett költségekkel számolni. A Fenyőharaszt Kastélyszálló mindössze 40 percre található a fővárostól, egyszerűen varázslatos környezetben. Már maga a hely szépsége is elbűvöli a vendégeiteket, a szertartás emelkedett hangulata pedig szintén. Mindezért korrekt árat kell majd fizetni, amiről Ti is meggyőződhettek, ha kértek egy pontos árajánlatot.

Ebben garantáltan nem lesznek rejtett költségek és apró betűs részek. Igénylés esetén excel táblázatban kapjátok meg az esküvői árajánlatot, amiben fel lesznek tüntetve az egységárak, a létszám, valamint a végösszeg. Ez a táblázat azért ideális választás, mert a megfelelő cella átírásával Ti is tudjátok módosítani, ha változik például a létszám. A majdani végelszámolás alapja ez az árajánlat lesz, ami ki lesz javítva az esküvő hetén, kedden leadott végleges létszámmal, a befizetett foglaló és az előleg összegével.

Amint látható és logikus, a végösszeg alakulása több tényezőtől is függ. Ha a megkapott árajánlat közel jár az elképzeléseitekhez, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a weboldalon található elérhetőségek valamelyikén! Ekkor személyre szabják az árajánlatot, illetve megtekinthetitek személyesen az esküvő helyszínét. Ha minden tetszik és szeretnétek az esküvőtöket Fenyőharaszton tartani, aláírtok egy szerződést.