Francia gél lakk fajták webáruháza

Francia gél lakk fajták webáruháza

A klasszikusnak számító francia manikűr már a mai modern műkörmök elterjedése előtt is roppant közkedvelt volt. A francia gél lakk használatával ezt a népszerű körömtípust most még tartósabban és szebben lehet kivitelezni.

A „french” néven is ismert manikűr azért olyan népszerű, mivel elegáns, nőies, nem túl kirívó, mégis ápolt külsőt kölcsönöz a kezeknek. Ahhoz, hogy igazán jól sikerült legyen, nem szükséges túlzott körömhosszúság, ráadásul ovális és szögletes formában is remekül mutat.

Ehhez szükség van elsősorban átlátszó vagy rózsaszín francia gél lakk fajtákra, a végekhez pedig főleg fehérre, ugyanakkor már más árnyalatokkal is lehet ilyen körmöket alkotni.

Nagyon divatos manapság az ezüsttel vagy arannyal készített változat, hiszen így még jobban kiemelhetjük ezt a típusú manikűrt. A francia gél lakk mellett, még szükség lehet különböző díszítőelemekre, mint a strasszok, csillámporok, stb. Ezek az anyagok és kellékek pedig kivétel nélkül beszerezhetőek a gellakk.com webshopból, verhetetlen áron.