Fűtés modernizálás wifis termosztáttal

Fűtés modernizálás wifis termosztáttal

Az egyre enyhébb telek még nem teszik mellőzhetővé a hatékony fűtési rendszerek kialakítását, ahogyan a jelentős szigetelést sem. A hideg hónapok azért, még ha rövidebb időre is, de komolyan bele tudnak húzni, ilyenkor pedig hiányozhat a megfelelő infrastrukturális háttér. Fektessen ezért a fűtésrendszer modernizálásába és ne feledkezzen meg a wifis termosztát közbeiktatásáról sem!

Ezek a készülékek elérhetőek a Honeywell kínálatában, vezetékes és kábel nélküli kivitelekben egyaránt. Az előbbi a már meglévő vezérlők cseréjénél, az utóbbi pedig teljesen új hálózat kiépítésénél tud hatékony megoldást nyújtani. A wifis termosztát a kazánvezérlő relémodulhoz kapcsolódik és az otthoni internettel megy ki a világhálóra.

Ettől kezdve válik távolról kezelhetővé. Van lehetőség manuális programozásra is, amennyiben a szolgáltatás nem üzemelne. Az energiamegtakarítás egyik hatékony lehetőségét nyújtja a wifis termosztát. Ha egyszer kipróbálta, biztosan nem akar többé megválni tőle. A magas minőségű Honeywell Evohome készülékek olyan szolgáltatást adnak, amiről eddig csak álmodott.