Mobiltelefon tartozékok a szilikon toktól az autós tartókig

Mobiltelefon tartozékok a szilikon toktól az autós tartókig

A készülékgyártók nagyon jó pénzt keresnek a már egy ideje évente frissített termékpalettájukkal. Nem szeretnének kimaradni a jóból mások sem, így elmondható, hogy mobiltelefon tartozékok széles választékkal kaphatók a világ minden táján, így Magyarországon is. A mobilcorner.hu oldalról több terméktípus is elérhető, úgymint tokok, tartók, kijelzővédők, töltők, külső akkumulátorok.

A mai okostelefonok leginkább egy nagy kijelzőnek tekinthetők. Bár erősített üveggel vannak ellátva az elülső oldalról, ez bármikor karcolódhat, tehát jól jön az extra védelem. A karcállóság fokozására cserélhető fóliákat, illetve üvegeket fejlesztettek ki, amelyek kisebb-nagyobb mértékben védik az alatta található kijelzőt. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek a karcok, nem pedig a mechanikai sérülések ellen vethetők be.

A mobiltelefon tartozékok között, a másik keresett termékkategória a külső akkumulátor, vagy más néven power bank. A mobilok hardvere szépen fejlődött az évek során, viszont az akkutechnológiáról ez kevésbé mondható el. Így lehetett a 2010-es években a mobiltelefon tartozékok között az egyik slágertermék az USB kábellel csatlakoztatható külső akku, amivel jelentősen növelhetjük mobilunk üzemidejét.