Mutatós arany pillangó medál bármilyen nyakláncra

Mutatós arany pillangó medál bármilyen nyakláncra

Egyre szebb és szebb modellek kerülnek ki az arany medálok terén, ezért nagyon nehéz választani annak, aki pont ilyesmit keres. Hogy letisztultabb és áttekinthetőbb kínálatból tudjon válogatni, ékszerüzletünk úgy döntött, hogy webáruházat indít. Innen rendelhető például mutatós arany pillangó medál vagy más különleges szimbólum, ami kellően ki tudja emelni a hölgyek dekoltázsát.

Egyre többen keresnek állatos medálokat, hiszen erejük, kecsességük, bölcsességük vagy tekintélyük sok esetben a viselőjüket is képes karakterizálni. Nincs ez másképp az előbb említett arany pillangó medál esetében sem, amt elsősorban fiatalos külsővel rendelkező nőknek vagy tinédzsereknek ajánlunk.

A 14 karátos, fémjellel ellátott, fehér arany pillangó medál apró cirkóniummal kirakott darab, ami kimondottan feltűnő kiegészítője lehet az alkalmi öltözéknek. Természetesen akadnak szolidabb sárga vagy rozé árnyalatú medálok is, szintén 14 karátos aranyból, amelyek a hétköznapi viseletet is remekül ki tudják hangsúlyozni.