Nagyszerű lehetőség az elektromos robogó bérlés

Nagyszerű lehetőség az elektromos robogó bérlés

Már egy ideje komolyan foglalkoztatja az elektromos közlekedésre való áttérés, viszont mielőtt bármelyik járműnek is bizalmat szavazna a felhozatalból, szeretné közelebbről is megismerni a kiszemelt modellt? Nos, a kifogástalan szakmai renoméval rendelkező ElektroBiker csapata tökéletesen megérti az igényét, az elektromos robogó bérlés szolgáltatásuk keretén belül pedig eleget is tesznek a kívánságának.

Az átlagos tesztvezetés során, amikor a leendő vevő néhány perc erejéig kipróbálhatja a szimpatikusnak vélt e-járművet, nem sok mindenre derül fény. Nem így a 48 órás bérlés során! Igény esetén, a leendő partnerek 2 teljes napra megkaphatják az elektromos robogót, annak minden fontos okmányával együtt.

Az elektromos robogó bérlés szolgáltatás nem tartalmazza a védőszerelést és a sisakot sem, azokról minden esetben a bérlőnek kell gondoskodnia. Ha közelebbről is megismerkedne a leendő elektromos motorjával, még a szerződés nyélbeütése előtt, keresse bizalommal az ElektroBiker szakembereit!