Olcsó parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében

Olcsó parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében

A repülőutak mindig izgalommal fogják el az embereket. Ráadásul arra is oda kell figyelni, hogy a parkolás Liszt Ferenc repülőtér közvetlen szomszédságában olcsó maradjon, főleg akkor, ha több napról vagy hétről van szó.

Ma már ez nagyon egyszerű, hiszen a vecsési 400-as út mellett lévő területen remek a parkolás Liszt Ferenc repülőtér utasainak. Vonzó árak, 24 órás megfigyelés és őrzés biztosítja az itt hagyott autók, utánfutók, hajók vagy munkagépek épségét.

A Ferihegy Airport Parking az utas-szervezés terén is kimagasló szolgáltatásokkal bír, ugyanis minden 10 percben indít transzferbuszt, amivel megközelíthető a terminál. Ennek köszönhetően a parkolás Liszt Ferenc repülőtér ilyen távlatából is kifizetődő.

A vállalat által működtetett honlapon részletes leírás található arról, hogyan lehet megközelíteni a parkolási területet, ugyanakkor fel vannak tűntetve az aktuális árak, elmenthetőek a telefonos elérhetőségek és természetesen itt lehet megejteni a helyfoglalást is. Válassza a kényelmet és a biztonságot minden repülőút mellé!