Ön ismeri az elliptikus tréner hatását?

Ön ismeri az elliptikus tréner hatását?

Egészségesen, sportosan élni sokaknak nehéz, holott egy jól bevált étrenddel és a szoba sarkában elhelyezett sportgéppel máris meg lehet valósítani. Az elliptikus tréner hatása sokrétű és látványos, ezért rengeteg nő ezt a típust választja.

Amellett, hogy a zsír leolvad az összes problémás testrészről, átmozgatja az izomcsoportokat és segíteni tud a tömegnövelésben is. A lapos has és a kerek fenék mellett pedig, a karok petyhüdtségétől is könnyedén megszabadulhat. Az elliptikus tréner hatása már az első hónapban meglátszik, így mindig tartsa szem előtt azt a mondást, hogy „a türelem rózsát terem”!

A kardió edzések szerves részeként is megállja a helyét egy ilyen elliptikus gép, ami nemcsak a combokra, lábra fejt ki erőt a taposás során, hanem a karok megfeszülését is kötelezi. Ha tudni szeretné, milyen az elliptikus tréner hatása, szerezze be a legkedvesebb modellt és próbálja ki! Kezdetben néhány perc is elég a bemelegítéshez, hetekkel később viszont már 1 egész órás edzésterveket is ki tud alakítani.