Oszlop fedkő is vásárolható a betonkerítés mellé

Oszlop fedkő is vásárolható a betonkerítés mellé

Ahány ember, annyi fajta ízlés. Természetesen ez a betonkerítés telepítésénél sincs másképpen. A választási lehetőség nem túl nagy, de azért van néhány fajta, ami közül lehet válogatni.

A kerítések külső része téglamintázatú, az udvar felőli rész pedig sima, betonnal elsimított. Az elemek között lévő tartóoszlopok teteje eredetileg sima, de külön vásárolható hozzá oszlop fedkő, ami lezárja a sima felszínt.

Ezt vásárlóink egyik része fontosnak tartja, mind esztétikai, mind tartóssági szempontból. Persze vannak olyanok is, akik a betonkerítés megrendelésekor ezt egyáltalán nem tartják lényegesnek és nem teszik a bevásárlókosarukba. A kerítés oszlopai mindenképp megerősített anyagstruktúrával kerülnek forgalomba, ezért tartósság és a funkcionalitás miatt nincs szükség az oszlopfedőkre.

Aki esztétikailag nem tudja elképzelni, hogy az oszlopok teteje egyszerű vízszintes legyen, azok általában megrendelik. A kosárba helyezéskor a kívánt opciót kell választani. Az ajánlatkérés oldalon, kérdéseket lehet feltenni, amennyiben ez szükséges.