Salsa több szinten

Salsa több szinten

Táncolni jó, a különböző társasági eseményeken mindig jó zenére ropják az emberek. A salsa esetében a forró, latinos szenvedély magával ragadja és felpezsdíti a táncosokat, hiszen ez nem egyszerűen tánc, hanem egyfajta művészet, sport. Sokan szeretnék tökéletesen megtanulni ezt a táncot, elsajátítani a speciális mozgásokat, de nem tudják, hogy merre induljanak ebből a célból.

Nos, Ön megtalálta a Goldance Tánciskolát, ahol kiváló, tapasztalt salsa tanárok segítségét veheti igénybe. Ők megtanítják a táncra jellemző változatos, érdekes figurákra és lépéskombinációkra. De arra mindenkinek számítania kell, hogy az igazi salsa táncossá váláshoz rengeteg kitartó gyakorlásra és alázatra van szükség.

A tánciskolában ez az egyik legnépszerűbb táncág, ami már induláskor is része volt az oktatásnak. 2003 óta, vagyis több mint 15 év tapasztalatával oktatják itt a tanárok ezt a táncot. Salsa tanulható a teljesen kezdő szinttől, egészen a haladóig, ráadásul Club Cubano szinten is tartanak órákat. Továbbá, gyakorlóestek és partik is gyakorta vannak.