Számos igényt kiszolgál az akkus sarokcsiszoló

Számos igényt kiszolgál az akkus sarokcsiszoló

Sok olyan feladat van, amikor különféle anyagokat kell vágni, formálni. Ezekkel a helyzetekkel a szakembereken túl, szinte bárki találkozhat a mindennapi életben. Ennél fogva, a barkácsolás keretébe tartozik, hasznos kiegészítőként, az akkus sarokcsiszoló is. A szabás mestere, ugyanis ellentétben a nevével, többet tud nyújtani, mint sokan hinnék róla.

Természetesen nem okoz csalódást akkor sem, ha felületeket polírozni, éleket tompítani, csiszolni szeretnénk. Azonban a megfelelő korong használatával fát, műanyagot, természetes köveket, téglát, betont és fémet ugyanúgy lehet vele vágni. Az akkus sarokcsiszoló hatalmas előnye, hogy a fordulatszáma általában igény szerint változtatható.

Ezen kívül, a Makita termékek többsége el van látva egy speciális XTP, eXtreme Protection Technology burkolattal, ami por- és cseppállóságot biztosít. Rendkívül sokoldalúan és rengeteg körülmény között vehető igénybe az akkus sarokcsiszoló, ezért megéri a közelben tartani. A szerszamoazis.com weboldalon több típusa megrendelhető kedvező áron, kiváló minőségben, minden elképzeléshez igazodva.