Szerezzen be egy többfunkciós tésztakészítő gépet otthonra!

Szerezzen be egy többfunkciós tésztakészítő gépet otthonra!

Gyakran felmerülhet a kérdés, hogy milyen étel kerüljön alkalmilag az asztalra? A déli, mediterrán kultúrákban a tészták fogyasztása igen nagy hagyománynak örvend. Ennek van múltja hazánkban is, ezért még mindig sokan foglalkoznak vele. A hagyományos módszer helyett, a többfunkciós tésztakészítő gép gyorsabb megoldást kínál. Ráadásul rendkívül egyszerű a használata és még azok is bevethetik, akik alapvetően nem tudnak sok időt szentelni a műveletre. Erre nincs is szükség és a bonyolult metódustól szintén megkímélheti magát.

A többfunkciós tésztakészítő gép 6 féle típust tud előállítani. Olyan tészták készítésére tervezték, mint a makaróni, lasagne, linguini, fettucine, dumpling, angyalhaj. Nincs más teendő, csak a minőségi alapanyagok belehelyezése, majd pedig a készülék elindítása, ami lelkiismeretesen teszi a dolgát, teljesen automatikusan. Ha friss tésztára vágyik a család, akkor ennek ez remek módja. További jó hír, hogy Bergner többfunkciós tésztakészítő gép mosogatógépben tisztítható alkatrészekből készül, így a takarítása is gyerekjáték.

A Thomas takarítógép az otthon kényelmes tisztításának záloga

A rendetlenséget kevesen viselik jól, viszont idő hiányában a rendrakásra nincs mindig lehetőség. Amikor aztán sikerül erre alkalmat keríteni, akkor érdemes kellő alapossággal belevetnie megát. A Thomas takarítógép számos funkciójának hála, olyan segítséget nyújt, amire már eddig is sokan vágytak. Nem egyszerűen csak porszívóz, mert képes a nedvességet is felszívni, illetve kárpit, szőnyeg- és keménypadló tisztítására ugyanúgy ideális.

Kis túlzással élve, a Thomas takarítógép igazi csoda, amivel öröm lesz dolgozni. A vízszűrő rendszere speciális nedvesítő fúvókával bír, így ki tudja áztatni a szövetekből a kellemetlen szennyeződéseket. A turbó kefe az állatszőröket könnyen összegyűjti és nem maradnak azok beleragadva a szövetszálakba. A mosható HEPA13 filter, mikrofilter a Thomas takarítógép egyik kulcsfontosságú eleme, ami sikeressé teszi az alkalmazás során. Nincs más teendő, mint letesztelni, hogy mit tud a gyakorlatban.