Szívcsakra meditáció karácsony idejére

Szívcsakra meditáció karácsony idejére

A karácsony a szeretet ünnepe, ezért a legtöbben igyekeznek ünneplőbe öltöztetni a szívüket. Viszont ez a feladat egyáltalán nem egyszerű a hétköznapi rohanás közepette. A szívcsakra meditáció tökéletes megoldást jelent azoknak a nőknek, akik nem tudnak magukra sok időt szánni az ajándékok beszerzése, a lakás feldíszítése és a sütés-főzés közepette.

 

Lengyel Kriszta szívesen segít ennek a módszernek az elsajátításában. Aki próbált már meditálni, az tudja, hogy ez a feladat egyáltalán nem egyszerű. Jól jön, ha van egy olyan ember, aki tanácsokat tud adni ebben a helyzetben. A szívcsakra meditáció hatásai már az első alkalmat követően megmutatkoznak. A hölgyek úgy fogják érezni, hogy a legszívesebben a keblükre ölelnék az egész világot. Sokkal szeretetteljesebbé és elfogadóbbá válnak. Sőt, még a családtagok is észreveszik majd, hogy mennyire nagylelkűen és kedvesen viselkednek. Valljuk be, hogy az ünnepek idején nagy szükség van a szívcsakra meditáció gyakorlására!

 

Nem könnyű nyugodtnak maradni akkor, amikor a gyermekek bejglivel eszik le a frissen felporszívózott szőnyeget vagy a vendégek kiborítják a forralt bort. Lengyel Kriszta, illetve a meditálás segítségével a hölgyek sikerrel fogják venni ezeket az akadályokat. A lélek energiával való feltöltése mellett nem szabad megfeledkezni a test gondozásáról sem.

 

A Nordic Walking oktatás hamarosan indul, ezért érdemes rá minél előbb jelentkezni. Végre alkalom nyílik a karácsonykor felszedett kilók ledolgozására. Semmilyen különleges felszerelésre nem lesz szükség a sportoláshoz. Az oktató vinni fog az órára néhány egyedi botot. Ezeknek a segítségével lehetségessé válik a karok átmozgatása. A Meeting Myself oldala szerint, a Nordic Walking oktatás egyénileg és csoportban is igényelhető. Az alaptechnika megtanulása egyáltalán nem nehéz. Néhány óra elteltével mindenkinek menni fog ez a mozgásforma. Szentendre környékén a terep tökéletes a Nordic Walking oktatás megtartásához. További információ a honlapról szerezhető, ezért érdemes ide ellátogatni!