Ultrahangos egérriasztó, az egerek ellensége

Ultrahangos egérriasztó, az egerek ellensége

Kertes házaknál, főleg az őszi betakarítás idején gyakran előfordul, hogy egy kellemetlen kis rágcsáló teszi tiszteletét a lakótérben. A hívatlan vendéget a família ügyes macskája általában elintézi, viszont, ha nincs ilyen háziállat, akkor feltétlenül az ultrahangos egérriasztó segítségéért kell folyamodni, mert seprűvel képtelenség elűzni a kis szemtelent.

A készülék megvásárolható a hasznos-holmik.hu webshop jóvoltából, ahol a termék fotója mellett, részletes leírás is olvasható. Ez az elektronikus riasztó készülék olyan ultrahangos hullámokat bocsájt ki, amelyek hatékonyan tartják távol az egereket, patkányokat és a legtöbb kellemetlen kártevőt a nap 24 órájában. Nem csúfítja el az otthonunkat az ultrahangos egérriasztó, a designos külsejének köszönhetően.

Fontos tudni, hogy az eszköz nem pusztítja el a kártevőket, csak távol tartja ezeket. A telepítést követő 48 óra után éri el a megfelelő hatékonyságot az ultrahangos egérriasztó, tehát onnantól kezdve tartja távol a delikvenst az otthonunktól.