Varázslatos színű gyapjú fonal

Varázslatos színű gyapjú fonal

Sok fáradtsággal jár, amíg kézimunka révén megalkotjuk a megálmodott ruhadarabot vagy a lakásba az elképzelt dekorációt. Ezért nem mindegy, hogy milyen alapanyagból dolgozunk, mert mindig a célnak megfelelőt kell választani. Van egy régi bölcsesség a gyapjú fonal felhasználásával kapcsolatban, miszerint a gyapjú télen fűt, nyáron pedig hűt.

Ez a mondás kitűnően rámutat az alapanyag sokszínűségére. Tulajdonképpen kétféle fonaltípus közül választhatjuk ki a tökéletest, van a 100%-ban gyapjú, illetve a különböző, tulajdonságokat javító jellemzőkkel megáldott összetevőket tartalmazó kevert verzió.

A nordfonal.hu webáruház széles termékpalettával várja a vásárlókat, ahol a különféle gyapjú fonal sem hiányzik a kínálatból. Szebbnél-szebb színekben és árnyalatokban válogathatunk, kezdve a gyönyörű pasztellektől egészen az élénk vagy sötét színekig. A szépségük mellett, a gyapjú fonal ára is vonzó, hiszen nem kell horribilis összeget kiadni néhány ruhadarab kötéséhez vagy horgolásához szükséges alapanyagokért.