A gránátkő jó a testnek és léleknek is

A gránátkő jó a testnek és léleknek is

A kristályok szeretete évezredekre nyúlik vissza. Az emberek mindig is vonzódtak a mélység eme titokzatos kincseihez. A gránátkő is ezen kincsek közé tartozik, hiszen a rendkívüli szépsége mellett, fantasztikus élettani hatásokkal is bír. A világszerte gyakori természetes ásvány mély bordó színárnyalatával válik a gyöngyfűzők egyik kedvenc alapanyagává.

Csodálatos színének köszönhetően kiválóan párosítható más ásványokkal és fémekkel, bármikor készíthető belőle egy elegáns nyaklánc vagy karkötő, de fülbevalón is pazarul mutat. Ha már felvázoltuk a gránátkő külső tulajdonságait, essen pár szó arról, hogy mi mindent tud nyújtani a testnek és léleknek egyaránt.

A szakirodalom szerint, a gránát hatékony energiafeltöltő, regeneráló kő, ami tisztítja és újra energiával telíti a csakrákat. A gránátkő megnyitja a szívet és önbizalommal ruház fel, ugyanakkor serkenti az anyagcserét, tisztítja a vért, a tüdőt és a szívet. A gyongyekszerbolt.hu webáruházból pedig 8 mm méretben és kiváló árban megrendelhető bármikor.