A Hiwin kimagasló technológiája

A Hiwin kimagasló technológiája

A profilsínvezetések rendkívül kiemelkedő technológiát és precíz kivitelezést igényelnek. Elég egyetlen hiba, egy apró eltérés és akár az egész szerkezet használhatatlanná válik.

A Hiwin hosszú évek fáradságos munkája során tökélyre fejlesztette a mozgásmechanikai megoldásokat, amibe természetesen beletartoznak profilsínvezetések is, de a golyós orsókat, a lineáris motorokat és a pozícionáló rendszereket is ebbe a kategóriába lehet sorolni.

Számtalan gépezetben van szükség lineáris mozgást végző alkatrészekre, amelyek ugyanazon a szakaszon, megszakítás nélkül képesek intenzív igénybevétel mellett folyamatosan mozogni.

A megbízhatóság a kivitelezésben és az anyaghasználatban rejlik. A Hiwin tökéletesen megmunkált termékeinek az élettartama garantálja, hogy egy jó ideig nem lesz szükség a lineáris alkatrészek cseréjére. A lineartechnik választéka a Hiwin termékekből egészen széles, amelyek közül egyszerűen választhatunk a keresőszűrő segítségével, a megadott adatok és méretek alapján. Ha esetleg valami nincs jelen a készletben, akkor annak a legyártására is van lehetőség.