A mellfelvarrás a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások közé tartozik Budapesten

A mellfelvarrás a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások közé tartozik Budapesten

Szülés és szoptatás után bizony megereszkednek az édesanya mellei, azonban szerencsére ezen a problémán lehet segíteni egy mellfelvarrás operációval. Budapesten több profi plasztikai sebész is van, ami nagyban hozzájárult a beavatkozás elterjedéséhez. Dr. Falus György olyan profi plasztikai sebész, akiben maximálisan meg lehet bízni. A megereszkedett mellek eredeti helyzetének, fiatalos alakjának és feszességének a helyreállítását igazán szakszerűen és biztonságosan végzi el.

Ezt a problémát a legtöbb esetben a bőr kötőszövetének meglazulása, illetve kisebb mértékben szerepet játszik ebben a mirigyállomány fellazulása is. Ráadásul a mellizmoknak ebben nincs semmiféle szerepük, úgyhogy tornagyakorlatokkal sem segíthetünk a gondon. A fent említett okokon kívül, a kor előrehaladásával szintén megereszkedhetnek a mellek, még abban az esetben is, ha nincs szó terhességről. Tehát számos probléma okozhatja azt a helyzetet, hogy profi plasztikai sebész szolgáltatását kelljen igénybe venni.

Ön most megtalálta azt a szakembert, akire nyugodtan rábízhatja magát, úgyhogy jelentkezzen be a drfalus.hu honlapon egy díjmentes konzultációra a doktor úrhoz! Természetesen néhány vizsgálatot mindenképpen el kell végezni a beavatkozás előtt, de ezek a páciens biztonságát szolgálják. Voltaképpen a mellfelvarrás lényege az, hogy a szakember eltávolítsa a megnyúlt bőrfelesleget, valamint felemelje és rögzítse a mirigyállományt.

Ilyenkor nem változik a mell tömege. Érdemes elvégeztetnie ezt a beavatkozást, ha zavarják a megereszkedett keblei és úgy érzi, hogy bármilyen színvonalas melltartót viseljen is, ezt az esztétikai hibát nem tudja eltakarni. A weboldalon minden információt megtalál a mellplasztikai műtétet illetőn, gyakorlatilag 27 év plasztikai sebészeti tapasztalatának összes részletét megismerheti. Ha végigolvassa, valószínűleg minden kérdésére választ fog kapni. Mindenképpen szükséges tájékozódni, illetve megismerkedni a plasztikai szakorvossal, mielőtt meghozná a végleges döntését.