A kötelező biztosítás kalkulátor használata már sokaknak segített

A kötelező biztosítás kalkulátor használata már sokaknak segített

Új biztosítás kötés esetén számos biztosító ajánlatával találkozhatunk, nem egyszerű azonban eldönteni, melyik lehet a számunkra leginkább kedvező. Érdemes kipróbálni a Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátorát. A kalkulátor használatával, a kérdésekre adott válaszok apaján a rendszer sorrendbe állítja a számunkra leginkább előnyös ajánlatokat.

A biztoshely.hu weboldal díjszámító rendszere 11 biztosító ajánlatát hasonlítja össze, így könnyen és gyorsan, pár kattintással megköthető az új kötelező biztosításunk. Mivel idén már nemcsak október 30-án hirdetnek a biztosítók új kgfb tarifákat, érdemes nyomon követni az évforduló időpontját, hogy az éppen aktuális akciókat igénybe véve kedvezőbb biztosítást köthessünk a jelenleginél.

A Biztoshely Biztosítási Portál szakembereinek segítségét ingyenesen igénybe vehetjük a weboldalon kötött biztosítási ügyintézés folyamán, amit online intézhetünk mind új biztosítás kötés, mind biztosító váltás esetén is gyorsan és rugalmasan, akár otthonunk kényelméből.

Fontos tehát, hogy figyeljük a közelgő évfordulóváltás időpontját és az év közbeni tarifaváltás lehetőségét kihasználva, hogy egy sokkal kedvezőbb biztosítási díjjal kössünk szerződést az új biztosítóval, így akár 10-30%-ot is megspórolva az éves díjon. A biztosítások várható drágulása miatt különösen érdemes résen lenni és alaposan áttanulmányozni a különböző ajánlatokat.

A kalkulátor használatával, a biztosítók ajánlatainak összehasonlításával garantáltan a legolcsóbb verzió mellett tudunk dönteni. Érdemes kihasználni a még kedvezőbb tarifa érdekében a biztosítók által ajánlott keresztértékesítések lehetőségét is, amelyekkel akár 40-50%-os kedvezményben is részesülhetünk.

Ez általában a kötelező biztosításhoz társított életbiztosítás vagy lakásbiztosítás, amiknek az együttes megkötésével van lehetőség a kedvezmények érvényesítésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy csakis tarifaváltás esetén van lehetőség a biztosító által ajánlott akciók és kedvezmények igénybevételére, ugyanis ezek csak az új ügyfelek által érvényesíthetők.