A laptop tartó közelező az otthoni munkához

A laptop tartó közelező az otthoni munkához

Ha azok közé tartozol, akik otthonról dolgoznak, akkor biztosan fontosnak tartod a kényelmet. Egy jó laptop tartó gondoskodik arról, hogy ne csak az asztalnál ülve tudjunk dolgozni, hanem könnyebben mozogjunk a kedvenc székünk és a fotelünk közelében is.

Ma többféle tartó közül tudsz választani. Vannak olyanok, amelyek csak egy kicsit emelik meg a gépet, hogy a kezünk kényelmesebben írjon, de akadnak olyan modellek is, amit akár az ágyon ülve is használhatunk. Egy jó tartónál nemcsak a számítógépnek van hely, hanem gyakran a telefonnak vagy egy pohár víznek is. A vásárlásnál nagyon fontos, hogy megnézd a méreteket, mivel nem mindegy, hogy mekkora a laptop.

Általánosan elmondható, hogy az emberek 14 és 17 colos gépeket használnak, ennél nagyobbat nem érdemes venni, mert az állványok sem szoktak nagyobbak lenni. Ha a laptop tartó magassága is állítható, akkor még jobban jársz, mivel a félig ülő testhelyzetben is garantált lesz a kényelmed. Innentől kezdve bárhol és bármikor dolgozhatsz rajta.