Az Huawei P Smart rövid bemutatása

Az Huawei P Smart rövid bemutatása

Egyre többen döntenek úgy, teljesen jogosan, hogy nemet mondanak a méregdrága Apple és Samsung okostelefonoknak, helyette olyat vesznek meg, amelyik majdnem annyit tud és egyáltalán nem kerül annyiba. Manapság igen sokak nagy kedvence lett a Huawei P Smart. Ez kétségtelenül egy megbízható, esztétikus és igen jól működő mobil, amelyik valóban reális áron szerezhető be számos internetes boltból.

Akiknek például nem jött be a Mate 10 Lite, szívesen választották ezt a kompakt kis kütyüt. A piacra kerülését követően, több tízezer ember kezében landolt már a Huawei P Smart és mindenki elégedett volt vele. Miért annyira jó ez? Nos, a Huawei P Smart nem más, mint egy újabb, igazán modern FullView kijelzős eszköz. Ez 18:9-es képaránnyal büszkélkedhet, a megszokott 16:9-es megoldásokkal szemben.

Ennél persze lényegesebb adottság, hogy idén olyan profi, vékonyított keretet kapott, aminek nem lehetett ellenállni. Mivel középkategóriáról van szó, ezért ugye Apple és Samsung szintű vékonyított tulajdonságot nem várhat az ember, de panaszkodásra biztosan senkinek nincs oka. Kétségtelen, hogy a Huawei P Smart a Mate 10 Pro mellett kicsit vastagabbnak hat, de persze, ha helyén kezeli az ember a dolgokat, akkor nem fog ezzel az elenyésző tulajdonsággal törődni.

A Huawei P Smart bemutatásakor nem maradhat ki a fém hátlap sem, ami a biztonságért felel. Ennél, a P10 dizájnjához hasonlóan, le van kerekítve a ház. A telefon azért is vált annyira népszerűvé, mert számtalan egyedülálló színben vehető meg. Ezért a gyártó külön dicséretet érdemel, hiszen manapság csak a fehér és fekete mobilokat lehet megvenni. A készülék olcsón megvehető a premium.mobil.hu shopból.