Tökéletes öblítést végzez a Geberit WC tartály

Tökéletes öblítést végzez a Geberit WC tartály

Minden otthonban nagy jelentőséggel bír a kellő felszereltséggel és elég tágas hellyel rendelkező fürdő, meg a mellékhelyiség. Gyakran a kettő egybe van építve, ami nem jelent problémát, főként akkor, ha okosan van kitalálva minden szerkezeti egységnek ez elhelyezése. Itt külön említést érdemel a Geberit WC tartály, amire már csak azért megéri kitérni, mert az finom vonalvezetésével és vonzó külsejével sajátos hangulatot garantál.

Biztos nem fog problémát jelenteni az öblítés, ha ez a termék végzi. Természetesen a Geberit WC tartály felszerelését bízzuk szakemberre, még akkor is, ha ránézésre egyszerűnek tűnik a csatlakoztatás. Elég csak néhány csavart elfelejteni vagy valamilyen pakolást kihagyni, a tapasztalatlanság hiánya miatt és katasztrofális lehet a végeredmény.

A Geberit WC tartály amúgy tökéletes kiegészítőkkel rendelkezik, amilyenek a szilikon gyűrűk. 6 liter víz befogadatásra képes, de beállítható, hogy egyszerre mennyit engedjen ki. Általában félmagasra vagy alacsonyra szerelhető fel, ezért az elérésével nem lesznek gondok. A Geberit WC tartály újratöltődés során halkan teszi a dolgát. Magas az ultraviola sugárzással szembeni ellenálló képessége és páralecsapódás gátló bevonattal is el van látva.

Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen magas fokú technikai paraméterekkel rendelkezik. Mindezen tulajdonságai garantálják, hogy nem hagy bennünket cserben a hétköznapokban. A Geberit WC tartály víz-bevezetése jobbról, ballról vagy hátul középen oldható meg. Speciális elemeihez képest, egyáltalán nem drága. Hosszan bírja a használatot, ezért nem kell gyorsan másik után néznünk. Rendeljük meg online és hamarosan már házhoz is érkezik!