Egyre népszerűbb az ügyfélhívó rendszer

Egyre népszerűbb az ügyfélhívó rendszer

Az éttermek világában a gyors és hatékony kiszolgálás az elsődleges cél. Ebben segíthet az ügyfélhívó rendszer, ami egyszerű kezelése által gyorsítja a rendelések kezelését. A felszolgálók munkáját is csökkentheti, több szempontból meg is szünteti, így még hatékonyabbá válik a legtöbb munkafolyamat.

A Retekess TD175 hívórendszer megnövelt hatótávolsága lehetővé teszi, hogy a vendégei kényelemben várakozzanak, amíg a rendelésük elkészül. Nem kell többé felesleges köröket futni, számokkal és mikrofonnal bajlódni. A félreértések egy csapásra megszűnnek és a vendégek pontosan értesülnek az ételek elkészültéről.

Az ügyfélhívó rendszer egyszerre sok rendelés kezelését tudja kiszolgálni, amivel a jelentős forgalommal bíró intézményekben ugyanúgy megfelel. A jelzési mód is igény szerint beállítható rajta. Kevés helyet foglal, kompakt méretéből adódóan, így a helyiség elegáns és rendezett marad a jelenlétében. Az ügyfélhívó rendszer használatával magasabb szintre emelhető a kiszolgálás, ami nagyobb átláthatóságot nyújt több szempontból.