Vérnyomásmérők otthoni használatra

Vérnyomásmérők otthoni használatra

A szív- és érrendszeri betegségekkel küzdő embereknek állandó orvosi felügyelet alatt kell állniuk. A mindennapokban azonban maguk is figyelemmel kísérhetik a legfontosabb életjeleiket. Ezt könnyen megtehetik a vérnyomásmérők segítségével.

A készülékek működése azon alapul, hogy a mandzsettát egy pumpa segítségével levegővel töltik fel, majd a szelepet kiengedik. A manométert figyelve a felhasználó a szívverést hallgatja, miközben a levegő lassan távozik a mandzsettából. A méréshez sztetoszkópra is szükség van.

A kínálatunkban található vérnyomásmérők elismert gyártóktól származnak. A készülékek egészségügyi központokban és intézményekben, és otthoni környezetben történő használatra is megfelelnek.

A vérnyomásmérők a háztartások és az orvosok gyógyszeres szekrényeinek nélkülözhetetlen felszerelései, amelyeket ájulás, rossz közérzet vagy betegség esetén is használnak. Egyes készletekhez tartozik egy tépőzárral ellátott tasak is a készülék mindennapi tárolásához és hordozásához. Az eszközt így nyaralásra vagy üzleti útra is magunkkal vihetjük.