Esztétikus és praktikus kemenceajtó

Esztétikus és praktikus kemenceajtó
Semmiben sem sül meg a kenyér vagy épp a pizza olyan jól, mint egy hagyományos kemencében. Persze a mostani darabok rendelkeznek modernebb tartozékokkal is, így néhánynál megfigyelhető a kemenceajtó is, de ettől eltekintve még mindig a megszokott működési elvre épül a szerkezet és a felépítése is hű a régi kialakításhoz.
Ha valaki mindig is szeretett volna egy ilyen eszközt a kemencéjéhez, nyugodtan ellátogathat a Benkel oldalára, ahol számtalan változatban és méretben kapható a kemenceajtó. Az egyik népszerű termék a lemezből készült, igazán dizájnos, kétszárnyú modell, ami 56 centiméteres típusban vehető meg.

Mit kell továbbá erről tudni? Egy speciális fejlesztésű, lézer technológiával elkészített kemenceajtó ez, ami nem csupán kemencékhez, de kerti konyhák bizonyos tartozékaihoz is nyugodtan használható. Könnyű az internetes áruházban megtalálni az ideális modellt, ugyanis a kemenceajtó többféle méretben kapható.
Megvehető továbbá a hamuzó és a sütő ajtó is. Mindegyik produktumot szegecssorral díszítenek a szakemberek, így nem csak a praktikus jelleg és a megbízhatóság adott, de az esztétikus külső is. Mondani sem kell, hogy az ajtók magas hőállóságú festékkel vannak ellátva. Mindegyiknél kérhetők a gombok és fogantyúk, fekete és réz kivitelben.

A Benkel a kandalló gyártás profi szakértője

Amikor egy kandalló megvételéről van szó, csakis olyan gyártót/forgalmazót szabad választani, ami a magas minőségre, megbízhatóságra és tartósságra törekszik. A Benkel régóta nagy szakértő a kandalló gyártás területén. Mi sem igazolja ezt jobban, mint a tény, hogy a betétek tűzkamrája kívül bordázott öntvény elemekből, előzetesen gondosan megmunkált felületi hőálló tömítőanyaggal illesztett, csavarkötéssel szerelve készül el.
A kivezető füstcső elkészítésére nagyon is odafigyelnek a kollégák, ugyanis ennek a vízszintes tengelyén 90-fokban forgatható huzatszabályozó pillangószelep található. A kandalló gyártás során azért annyira fontos tartozék ez, mert garantálja az égés intenzitásának szabályozását, ezáltal a kívánt teljesítmény és hatásfok biztosítható.