A fürdőjáték a babák kedvence

A fürdőjáték a babák kedvence

A gyermekek imádják a vízben való lubickolást. Az esti fürdetések a szülőnek olykor kihívást jelentenek, a gyermeknek meg óriási élményt. Ezt az élvezetet fokozza a színes fürdőjáték. Egyik nagy kedvenc a puha gumiból készült kacsa. Már újszülött kortól ajánlott. A 8 állatkából álló színes szettet is nagyon élvezik, ami még a kézügyességet és a fantáziát is fejleszti.

A vízálló, lapozható mesekönyvvel sokan szeretnek játszani fürdőzés közben. Játszva is tanulhat, akár a fürdetés ideje alatt. A csempére tapadó számok és betűk jó hangulatot varázsolnak. Habszivacsból készülnek, ami nem veszélyezteti a kicsik egészségét, közben szórakoztató és egyben készségfejlesztő is.

Pancsolás közben a különféle fürdőjáték használata élvezetet nyújt, az anyukának megkönnyíti a gyermek mosdatását. A játékoknak köszönhetően, a fürdés élmény lesz a babának és a mamának egyaránt. Nemcsak a kádban használhatja a fürdőjátékokat, hanem nyáron a strandra is el lehet vinni. Fürdés után egy hálóban vagy dobozban célszerű tárolni, amiben könnyen megszáradnak.