Hogyan tud ma sikeres lenni egy barber shop Budapesten?

Hogyan tud ma sikeres lenni egy barber shop Budapesten?

Minden szakterületen nagy a konkurencia napjainkban és nincs ez másképp a szépségiparban sem. A fodrászszalonok szabályszerűen versengenek a vendégek kegyeiért, igyekeznek nagyon kellemes hangulatot teremteni, különféle kedvezményeket adni. Egyre szigorúbb elvárásoknak kell ma megfelelnie egy budapesti barber shopnak (0620 505 5052; 1062 Andrássy út 76.) Mindenekelőtt mégis a minőségi szolgáltatásokkal lehet bevonzani a vendégeket, vagyis a szakszerű haj- és szakállvágással. Aztán nem árt, ha némi különlegességgel is csalogatják a férfi vendégeket.

Például az A76 barber shop érdekessége az, hogy itt kizárólag hölgyek dolgoznak. Egyeseknek igen furcsa lehet, hogy nők tevékenykednek egy ilyen férfias szakmában, pedig igazán megéri női borbélyt választani. Sok esetben az ő szemük jobban látja, hogy milyen frizura vagy szakáll áll jól egy férfinak és azt szakszerűen el is készítik.

Számukra a hajvágás művészet, az itt dolgozó hölgyek egyáltalán nem arra törekednek, hogy minél több vendég haját levágják rövid idő alatt. Céljuk egy visszajáró vendégkör kialakítása és akkor a legboldogabbak, ha a klienseik elégedetten távoznak. Tökéletesen precíz munkát végeznek, náluk nincs elhibázott vágás vagy olyan végeredmény, amit az ügyfél nem úgy kért. Az A76 barber shopban a hajvágás ára magába foglalja a hajmosást előtte és utána, ami rendkívüli kedvezmény, hiszen a legtöbb hagyományos szalonban ezért külön kell fizetni.

Sőt, minden szolgáltatás mellett megkínálják a vendéget egy sörrel, whiskyvel vagy üdítővel. Rövid, félhosszú, hosszú, göndör, hullámos hajat egyaránt nagyszerűen megformáznak az itteni szakemberek. A barber shop azért is sikeres, mert a hölgyek gyakran hoznak helyre olyan frizurát, amit egy másik szalonban „elrontottak”, vagyis nem olyan lett a végeredmény, amilyet a vendég szeretett volna. Ezzel meg is nyerték maguknak a klienst, hiszen olyan minőségben vágták le a haját, amit azelőtt máshol nem tapasztalt. Ebből is láthatjuk, hogy a siker titka nem más, mint a megfelelő szaktudás és ügyesség.