A játék webáruház Élet a farmon kártyái

A játék webáruház Élet a farmon kártyái

Hasznos időtöltésbe szeretné bevonni a csemetéjét? A játék webáruház LOGICO Primo Élet a farmon kártyái elképesztően sok területen fejlesztik az óvodáskorú gyermekeket, a térbeli elhelyezés képességétől kezdve, a verbális készségeken keresztül egészen a logikus gondolkodásig, arról nem is beszélve, hogy a városi csemetéknek különösen érdekes lehet a ritkán látott háziállatokkal való találkozás.

A LOGICO Primo egyébként már régen rászolgált a szülők bizalmára, hiszen az időről-időre piacra dobott, jutányos árú kártyáival nemcsak szórakoztat, de kiválóan tanít is. E kártyák témáját az élet különféle területei adják, mint ahogyan azt a mellékelt ábra is kiválóan szemlélteti.

Az Élet a farmon akár már 3 éves kortól is érdekes lehet a kicsiknek, hiszen a tapasztalat is azt mutatja, hogy ebben a korban a gyermekek már rendkívül nyitottak az őket körülvevő izgalmas világra. Azt azonban észben kell tartani, hogy a játék webáruház szóban forgó terméke csak és kizárólag a LOGICO Primo kerettel használható.