Anatómiai kialakítású lány szandál

Anatómiai kialakítású lány szandál

A divatos kislányok szeretnek öltözködni és ruhákat választani. A lány szandál nem kevésbé fontos, mint a kiváló minőségű meleg csizma vagy a kényelmes cipő. A szépség és a kényelem a két legfőbb tényező, amit ezek kiválasztásakor követnünk kell. Míg a szülők és a gyártók a kényelemért felelősek, addig a szépség terén a gyermek véleményére kell támaszkodni.

Az ilyen típusú lábbelit hagyományosan két típusra lehet osztani: anatómiai és ortopéd modellekre. Az első csoportba tartozó lány szandál azoknak készül, akiknek a lába megfelelően fejlődik és nincsenek eltérések a sztenderd alapelvektől. A második lehetőség azoknak szól, akiknek a lába nem az alapértelmezett jellemzőknek megfelelően fejlődik.

Az ortopéd modellek merev, zárt, különféle hosszúságú hátsó résszel, erős talppal, valamint szoros, több helyen rögzíthető hevederes felső résszel vannak ellátva. A stílustól függetlenül, a lány szandál összes modelljének figyelembe kell vennie a láb anatómiáját, az életkort és nem szabad akadályokat teremtenie a járás kialakulásában.