Miben nyújthat segítséget a fültok?

Miben nyújthat segítséget a fültok?

Ennek az eszköznek a használata rendkívül fontos, hiszen a 80 decibel fölötti zaj huzamosabb időn keresztül halláskárosodáshoz vezethet. A fültok beszerzése tehát nagyon is indokolt!

A hangos zaj nemcsak a hallásra, hanem az egész testre negatív hatást gyakorolhat. A következő tünetek léphetnek fel: fejfájás, magas vérnyomás, emésztési problémák, rossz vérkeringés és a nagy adrenalin miatt anyagcsere panaszok. Ezt a terméket megvásárolhatja fejpánttal vagy tarkópánttal ellátva.

A fültok sisakra szerelhető variációjának az előnye, hogy a többi egyéni védőeszközzel kombinálva, teljes fejvédelmet biztosít. Az összecsukható típus olyan dolgozóknak ajánlott leginkább, akik ritkán használják a terméket, azonban mindig szeretnék maguknál hordani.

Az elektronikával ellátott fültok az erős hangokat 83 decibel zajszinten levágja, de a fontos jelzéseket, beszédhangokat átengedi, vagyis csak a káros zajokat szűri ki. A termék különböző színben kapható, ebből kifolyólag a férfiak és a nők kedvükre való árnyalatot választhatnak.