Hosszútávon megéri az alu redőny ár

Hosszútávon megéri az alu redőny ár

Valóban többe kerül, mint a műanyag, de mielőtt meghozzuk a döntést, mindig mérlegelnünk kell és nem csupán az ár alapján. Az alu redőny ár kimondottan megéri abból a szempontból, hogy a pénzünkért cserébe egy kimagasló időtállósággal rendelkező terméket kapunk.

Bár a természetes fénynél nincs kellemesebb, bizonyos helyzetekben mégis zavaró lehet. A nagy nyári melegben a redőnyökkel hűvösen tarthatjuk a helyiségeket, ezért a klímát nem kell maximumon dolgoztatni.

Télen pedig a kinti hideget tarthatjuk távol, hiszen a lamellák belsejében hőszigetelő hab található, ami egyben hangszigetelésként is megállja helyét. Mindenképp nyugodtabb a pihenés az alumínium redőny mellett.

A betörők dolgát is megnehezíti, az ellenálló kivitelének köszönhetően. Az alu redőny árat a méret is befolyásolja. Értelemszerűen minél nagyobb az adott ablak, annál magasabb összegre kell számítanunk. Hosszútávon viszont, a számos előnyéből fakadóan megtérülő befektetésnek számít, ezért nem árt megfontolni a régi lecserélését.