Kapjon figyelmet a födém szigetelés!

Kapjon figyelmet a födém szigetelés!

Egyre inkább előtérbe fog kerülni az elkövetkező években az energia megtakarítás kérdésköre. Ha még nem történt meg a lakás szigetelése, akkor most eljött az idő. Az ingatlanon belül, gyakran akár +10 ℃ is nyerhető, ha megfelelő módon történik a födém szigetelés. Mivel a meleg levegő felfelé áramlik, ezért többségében itt található a gyengepont, amire megéri odafigyelni.

A régi építésű lakásoknál gyakran a padlásszintet csak sárral tapasztották le és ez adta a szigetelést. Ennek a hatékonysága az akkori kornak megfelelt, de manapság már közel sem elég. A födém szigetelés tekintetében, a kőzetgyapot kiváló megoldást kínál. Ez a természetes komponensből készült, vízállóvá tett anyag, a sajátos szerkezetéből adódóan remek munkát végez.

Mivel páraáteresztő, ezért a szellőzést is biztosítja, de a meleget megtartja, amivel felesleges kiadásoktól kíméli meg a tulajdonost. A födém szigetelés ilyen formában gyorsan visszahozza a befektetett összeget. Ha eddig csak tervben volt a kivitelezés, akkor itt az ideje mielőbb megejteni! A kényelem pedig biztosan nem marad el!