Kimagaslóan tartós az öntöttvas kandalló

Kimagaslóan tartós az öntöttvas kandalló

A modern technológia csodái között szerepelnek a továbbfejlesztett tűzterek. Az öntöttvas kandalló sok tekintetben kiszolgálja az elvárásokat. Egyértelműen idetartozik a látvány, amit a hozzá és a környezetbe legjobban illeszkedő burkolattal lehet teljessé tenni. Az elmúlt évtizedekben jelentős átalakulás zajlott ezen a területen.

A Pantherm típusú kandallóbetétek tartós alapanyagokból készülnek, aminek hála hosszú élettartammal rendelkeznek, valamint a teljesítményük is kimagasló. Az öntöttvas kandalló minden ingatlanba egyedi formában választható. Sokféle variációja létezik. A sarok kialakítások mellett, körbe üvegezettek szintén lehetnek, de a kétajtós megoldás sem elképzelhetetlen.

Az Eco, Eco Plus égésvezérlés nagy energiatakarékosságot, vagyis inkább magas energiahasznosulást tesz lehetővé. Az robosztus és vastagfalú öntöttvas kandalló 5-7 éves garanciával bír, ami már alapból sokat elmond a termékek tartósságáról. Vásárlás előtt mindig a fűtéscsonk mérete legyen a meghatározó, ami a közvetlen kéménycsatlakozást határozza meg.