Latte art alapok elsajátítása gyorsan

Latte art alapok elsajátítása gyorsan

Csodálattal figyeli azokat a kávépincéreket, akik szívet és kiscicát formálnak a tejhabból a kávés itala tetejére? Érdeklik ezek a latte art alapok? Szeretné elsajátítani a tejhab készítés és tálalás művészetét? Látogasson el honlapunkra és ismerkedjen meg a barista képzéseinkkel! Külön latte art alapok elsajátítására is lehetőség nyílik.

A tanfolyamok alatt minőségi gépeszközökkel és remek alapanyagokkal fog dolgozni, így tudni fogja, hogyan lehet kávékülönlegességeket készíteni. Emellett kávékat, gépeket is vásárolhat, ha ezekkel szeretne továbbra is dolgozni. A latte art alapok megismerése és a barista kurzus elvégzése szükségessé válik abban az esetben, ha kávépincéri állást szeretne kapni.

A legtöbb kávézóban ugyanis a drága kávék elkészítése és felszolgálása stílusosan történik, hogy a vendégnek emlékezetes legyen a hely, a kiszolgálás, valamint az elfogyasztott ital. Ezzel lehet visszacsalni a fogyasztókat és törzsvásárlóvá tenni őket. Kávézó megnyitása előtt is érdemes hozzánk fordulni, hiszen szakmai tanácsadással is foglalkozunk.