LEO szivattyú: a kertek csodatevője

LEO szivattyú: a kertek csodatevője

Ahogy a tavaszi-nyári hónapok enyhébb időjárása felüti a fejét, akkor mindenképpen szükséges a kerti berendezéseket és gépeket korszerűsíteni vagy lecserélni. A LEO szivattyú erre kitűnő példa lehet, mivel a használatával egy csapásra megoldható az öntézési bajok kérdése.

Ezzel a szerkezettel mondhatni, hogy házi vízmű szintén létrehozható, ami jó szolgálatot tehet a nagyobb kertek művelése folyamán. A kisebb teljesítményűek, ahogy a nevük mutatja, a kevésbé méretes területekhez valók, míg a nagyobb kapacitásúak egy gazdaságot is képesek ellátni a megfelelő mennyiségű vízzel. A LEO szivattyú mindegyike csúcsminőségű, hosszútávon is megállja a helyét bármelyik darab. Egyik előnye a sokoldalú felhasználhatósága, hiszen fúrt és ásott kutaknál egyaránt lehet alkalmazni.

A LEO szivattyú közepes víztartályoknál, valamint automata öntözőrendszereknél kiválóan működik. Az ár-érték arányt tekintve, a belépőszinttől egészen a drágább fajtákig, mindenki rátalálhat a preferált darabra, ami kiszolgálja az igényeit.