Viszonylag új táplálékkiegészítő a kreatin

Viszonylag új táplálékkiegészítő a kreatin

Annak ellenére, hogy ezt a szerves savat csak a XIX. század elején izolálták és az étrend-kiegészítőként való felhasználásáról szóló említések a XX. századból származnak, sportos táplálékkiegészítőként először csak a kilencvenes években tesztelték. A kísérletek kimutatták a kreatin rendkívül magas hatékonyságát és ezt követően, a sportolók egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő típusává vált.

Mostanra pedig nagymennyiségű komoly kutatás igazolja a kreatin és az egyes formái szervezetre gyakorolt ​​pozitív hatásait, de folyamatosan tanulmányozzák a más anyagokkal való kölcsönhatásokat is. Az izomépítő kreatin és a kapcsolódó kiegészítők különböző formái könnyen megtalálhatók az online áruházunkban.

Itt a vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy azonnal megismerkedjenek a termékeink széles skálájával és kiválasszák a nekik megfelelő táplálékkiegészítőt. A katalógusunk minden tételéhez nagyon részletes leírás és fényképek tartoznak. Nemcsak akkor biztosítunk házhozszállítást, ha Budapesten vásárol kreatint, hanem az ország bármelyik pontjára.