Mennyibe kerül egy webáruház bérlése?

Mennyibe kerül egy webáruház bérlése?

Virágkorát éli napjainkban az internetes kereskedelem, hiszen rengeteg ember van folyton időhiányban és mint tudjuk, a webshopok esetében nincs záróra, tehát akár éjszaka is válogathatunk és rendelhetünk a termékek közül. Tapasztalt kereskedők és a szakmában teljesen kezdők is dönthetnek az online kereskedés mellett, amikor nyilván kíváncsiak arra, hogy mekkora összegből tudják elkezdeni a tevékenységüket. Egy webshop elkészítésének az ára több dologtól is függ. Természetes dolog, hogy mindenki a lehető legolcsóbban szeretné megoldani az internetes üzletének megnyitását, ezért keresi a legjobb lehetőséget erre.

Jó hír, hogy a viltor.hu weboldalon megismerhető vállalkozás kedvező anyagi feltételekkel kínálja bérlésre a webáruházakat, amelyek mindegyike tartalmazza az összes funkciót. Ide értendő a bankkártyás fizetés, a szállító vagy számlázó integráció, a marketinges eszköz vagy bármi egyéb. Itt nincsenek eltérő tudású csomagok, ezeknek az ára csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el.

Értelemszerűen, minél hosszabb a bérlési időszak, annál kedvezőbb összegű az 1 hónapra vetített ár. A Viltornál minden ár bruttó, rejtett költségek, további díjak vagy bonyolult csomag-összeállítások nincsenek. A cég nagyon jó feltételeket kínál ügyfeleinek, hiszen a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenes, kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosít. Az sem jelent problémát, ha valakinek ez a 20 nap nem elég, mert kérésre meghosszabbítják. A próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz majd az éles webáruház is, ami azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás megmarad.

Ezek például a termékek, a szállítási és fizetési módok, a logó, a reklámkép stb. Fontos információ még az is, hogy minden webáruház csomaggal elérhető az összes webshop arculat, ráadásul mindegyik okostelefon-barát. Kifejezetten előnyös ez utóbbi tulajdonság, mivel napjainkban a legtöbben a telefonjukról intézik az online vásárlásokat. Még több tájékoztatás található a weblapon.