Gyógyító energia a felépülés elősegítéséért

Gyógyító energia a felépülés elősegítéséért

Gondolatainknak teremtő erejük van. Méghozzá igen erős, mert néha az energetikai töltete pozitív képeket tud előidézni abban a személyben, aki kapja. Ez gyógyító energia, más néven Chi. Az ember és minden más tárgy is telve van energiákkal, amelyeket, ha összpontosít, képes önmagát vagy mást is meggyógyítani.

Vannak olyan beavatottnak minősülő emberek, akik akár távolról is képesek valakinek ilyen gyógyító energiát küldeni, ezzel javítva annak a személynek a testi problémáit, életminőségét. Ez úgy történik, hogy a küldő a saját testét amolyan csatornaként használja, amin keresztül a pozitív erő keresztülmegy és eljut ahhoz, akinek küldi.

Így mindketten jól járnak, hiszen annak is jut belőle, aki adja, viszont aki kapja, annak jut a 98%-a. A gyógyító energia elküldése után a szakember elfárad, ezért újra kell töltekeznie, viszont aki kapta felfrissül, sokkal jobban érezheti magát. Ha mi akarunk ilyet adni valakinek, figyeljünk arra, hogy teljesen nyugodtak legyünk, ne az idegeskedést, szorongást adjuk át valakinek.