Mindent lát és hall a bébiőr

Mindent lát és hall a bébiőr

Azon gondolkodik, hogyan tudna este egy kis időt szakítani magára? Szívesen kiülne az erkélyre vagy a kertbe, de fél, hogy nem hallja meg a baba sírását? Vagy talán csak filmet szeretne nézni, esetleg barátokat hívna meg és nem tudja miként kombinálhatná mindezt a baba gondozásával? Az előbb feltett kérdésekre az egyöntetű válasz a bébiőr lesz, ami tudatja Önnel, hogy gyermeke ébren van.

Emellett azt is lehetővé teszi, hogy vigyázzon rá, ellenőrizze a szoba hőmérsékletét, sőt, akár elénekelje a kedvenc altatódalát is, ráadásul mindezt a távolból. A bébiőr nagyon hasznos eszköz minden gondoskodó szülőnek, aminek köszönhetően bárhol is legyenek, mindig tudni fogják, hogy mi történik a gyermekükkel. A bébiőr egy adóból és egy vevőből áll.

Az egész pedig úgy működik, mint egy megfigyelőrendszer vagy walkie-talkie. Az adót a babaszobában kell hagyni. A feladata, hogy hangot és néha képet rögzítsen a babáról. A vevőt pedig magánál kell tartania. Ennek köszönhetően hallhatja és láthatja, mi történik a babaszobában.

Utazóágy az aktív életét élőknek

Egy hétvégi kirándulás a nagyszülőkhöz vagy hosszabb nyaralás? Amint a nyaralási tervekben már a baba is szerepel, az ő igényei kerülnek előtérbe. Az otthonától távol alvás stresszes lehet a csöppségnek, ezért jó, ha gondoskodik arról, hogy biztonságban és kényelemben legyen. Az utazóágy ideális a picivel közös utazásokhoz. Könnyű súlya és egyszerű összecsukhatósága mindenféle körülmények között kiállja a próbát.

Egy ilyen kiságy egy kisebb autóban is elfér, sőt, játszóházként is funkcionálhat, amiben a csemetéje szabadon játszhat. Egyes utazóágyak további kiegészítőkkel vannak felszerelve, mint például pelenkázóasztal és polc a pelenkáknak, amelyek nagy segítséget jelentenek a gyermekkel tett utazások során.

Az otthonról távol töltött éjszaka kihívást jelenthet a csecsemőknek. Kedvenc plüssállatuk és szüleik gondoskodó karjainak jelenléte sokkal könnyebbé teszi az elalvást. Az is fontos, hogy milyen térben alszanak el. Biztonságban és kényelemben kell érezniük magukat. Egy utazóágy megfelelő intimitást és nyugalmat biztosít számukra.