Modern és előnyös kiegészítő a habszappan adagoló

Modern és előnyös kiegészítő a habszappan adagoló

A higiéniára minden helyzetben kiemelten figyelnünk kell. A mindennapi életünk szerves része, hogy gyakran megfordulunk a fürdőszobában, készülődés vagy egyéb céllal. A hatékony kézmosás egyik alapvető feltétele a minőségi termékek használata és az alaposság. A habszappan adagoló sok pozitív előnnyel bír, amit érdemes kiemelni.

Ez egy elektromos szerkezet, ami 4 darab AA elemmel működik és teljesen érintésmentesen látja el a feladatát. Elég a kezünket csak a 3-5 centiméterre a közelébe tartanunk és az érzékelő máris adagolja a szert. A habszappan adagoló kimondottan olyan helyzetekben biztosít nagy kényelmet, amikor a koszos kezünkkel nem szeretnénk semmilyen felületet összefogdosni.

Szinte bármilyen autószerelési munkát követően jó eséllyel olajosak leszünk, netán a kertben való tevékenykedés során összesározzuk magunkat. Ilyenkor a habszappan adagoló anélkül szolgál ki bennünket, hogy bármihez hozzá kellene érnünk, ezzel a későbbiekben takarítandó felületeket hagynunk magunk után. Rendkívül praktikus eleme egy modern fürdőszobának.