Modern és megbízható a Parkside körfűrészlap

Modern és megbízható a Parkside körfűrészlap

A faanyagok vágásakor nem csupán a szerszám, hanem a tárcsa is nagyon fontos szereppel bír. Ezért is döntenek a szakértők a Parkside körfűrészlap mellett, ami tökéletesen megfelel kábeles és akkus fűrészekhez egyaránt. Rengetegen azért választják ezt az akkumulátoros masinákhoz, mert képes azoknak az üzemidejét a maximálisra növelni.

Az extravékony kialakítás gondoskodik a súrlódás és anyageltávolítás csökkentéséről, ami nagyon jól jön kényesebb faanyagok esetében. A Parkside körfűrészlap segítségével a gépnek sokkal kevesebb energiára van szüksége a legkomplexebb munkákhoz is. Sőt, képes nagyon egyszerűvé tenni a vágást. Sok hagyományos fűrész ezt nem garantálja már.

A kifogástalan színvonalú, nagyon precíz keményfém fogazatának hála, igazán jó eredményeket tud elérni a felhasználó. Ehhez hozzájárul még az agresszív élszög is. A zökkenőmentes vágás végre nem csupán egy vágyálom, hanem a valóság lesz. A tárcsa szinte bármilyen fatípushoz alkalmazható.

A sokoldalúságát igazolja, hogy minden elterjedt akkumulátoros merülő- és kézi körfűrészhez, valamint akkumulátoros szárazfűrészhez is bátran használható. A Parkside körfűrészlap remekül vág a keményfém fogaknak hála. Amint a kezébe veszi a szerszámot az ember és elkezd dolgozni, egyből érzi, hogy biztonságban van. A dilatációs hézagok jelentősen csökkentik a munka közben képződő zajt és hőt.

Flex korong a megbízhatóságért és precizitásért

A sarokcsiszoló egy nagyon erős szerszám, aminek a használatakor óvatosnak kell lenni. Szerencsére a jó flex korong alkalmazásával a szakértő nyugodtabban koncentrálhat a munka hatékonyságára és a tökéletes végeredményére, és nem kell aggódjon az épsége miatt. A folyamatos, kisebb érő-igénybevételt követelő munkák esetében tökéletesen beválik.

Mivel a gyártáskor a Bosch-nak az egyik legfontosabb szempont a biztonság volt, ezért a flex korong a nemzetközi biztonsági előírásokat is teljesíti. Ha inox anyagok vágására kell egy tárcsa, remek választást jelent a Best for Inox. A kerámiába ágyazott csiszolószemcsék adják a tárcsa kiváló kopásállóságát. Ennek köszönhetően adott az állandó minőség. Jó választás lehet még az Expert for Inox flex korong is.