Papagáj ásvány sok előnnyel

Papagáj ásvány sok előnnyel

A papagájok mindennapi étrendjét úgy célszerű kialakítani, hogy az kiegyensúlyozott legyen, a szervezete pedig tartalmazza az összes anyagot, ami a tökéletes működéséhez szükséges. Az étkezésből nem hiányozhat a papagáj ásvány, ami számtalan előnyt kínál a madárka szervezetének. A termék megvásárolható az arapapagaj.hu webáruházból is.

A kalcium és ásványi kocka, amit megvehetünk a webshopból, elengedhetetlen kiegészítője a madár mindennapi étrendjének. A papagáj ásvány előnyei közé tartozik, hogy erősíti a csontokat, megakadályozza a kalciumhiányt, valamint segíti a papagáj csőrének kopását. Egészséges és könnyen emészthető ez az ásványi kő, de emellett nagyszerű szórakozást is nyújt a madárnak.

A kocka felakasztható a kalitkában, így a nap bármelyik percében rágcsálhat belőle egy keveset. A webáruházban a papagáj ásvány rendkívül korrekt áron kerül forgalomba, egyáltalán nem jelent nagy anyagi megterhelést a beszerzése. Vásárolja meg Ön is a kedvenc madarának ezt a hasznos terméket, hiszen megérdemli!