Sokoldalúan segít az édesmandula olaj

Sokoldalúan segít az édesmandula olaj

A nagyon tapasztalt, többgyermekes anyukákat és apukákat már nem irinti olyan rosszul, ha tetves lesz a lurkó, hiszen nagyon gyakori, hogy a játszani imádó, kíváncsi gyerkőcök összeszedik ezt a parazitát. Aggódni nem kell, ugyanis a hatékony fejtetű elleni szerek mindig bevethetőek, és a fejtetűnek hamar búcsút lehet inteni. Aki nem veszi észre időben a bajt, az sajnos azzal is szembeszülhet, hogy bizony az egész család hajában ott éldegélnek ezek az élősködők, ami pedig még több bosszúsággal jár.

Ezért is fontos a megelőzés vagy, a mihamarabbi kiirtás. Ugye ezek a paraziták vérrel táplálkoznak, és a fejbőrbe véralvadás Emiatt viszketés és egyéb allergiás bőrreakciók alakulhatnak ki. A fejtetű elleni szerek nem csupán a tetveket űzik el, de ezeket a kellemetlenségeket is a lehető leggyorsabban megszüntetik. Aki pedig megúszta a kis vérszívók látogatását, az védekezésképpen nyugodtan használhat teafaolaj szappant és sampont. Ez az egész családban egy jól bevett szokás lehet. Ezáltal távol lehet tartani a parazitákat. Ha pedig mégis a hajba kerülnek az élősködők, akkor jöhetnek a fejtetű elleni szerek. A természetes alapanyagokra épülő fejtetű elleni szerek legfőbb komponense is a teafaolaj. A termék megvehető a MediNatural shopban, ahol az édesmandula olaj is reális áron szerezhető be. Mire jó ez? Számos kutatás igazolta már, hogy a készítmény az érzékeny és száraz bőr egyik legfőbb tápláló és védő olaja lehet.

Ez épp úgy beválik az irritált, akárcsak a nagyon kiszáradt bőr esetében. Az édesmandula olaj még egy nyugtató hatást is garantál, ezért a dehidratált, hámló, viszkető bőrnek is jót tesz. Az édesmandula olaj nagyon sokoldalú, még ez gombás bőrfertőzések esetén is enyhíti a tüneteket. Sőt, pár nap után felgyorsítja a bőr regenerálódását, ezzel járulva hozzá az egészségmegőrzéshez. Az édesmandula olaj még testápolásra is jó, ha például más olajokkal van kombinálva. Ez nagyon remekül összekeverhető bármilyen ilyen szerrel, ezért ez aromaterápiás felhasználásra mindenképp beválik.