Modern IHDE fog implantátum

Modern IHDE fog implantátum

Már egy fog elveszítése is nagyon kellemetlen következményekkel járhat, nem beszélve arról, amikor egyszerre többről van szó. A fog implantátum gyakorlatilag bármikor alkalmazható és hazánkban is egyre népszerűbb beavatkozásnak számít, mivel fájdalom nélkül kivitelezhető és korrekt áron elérhető.

A fogvesztés idővel az egész fogsor elmozdulását is eredményezheti. Ezt később sokkal bonyolultabb lesz helyrehozni, ezért nem árt minél előbb alkalmazni a fog implantátum behelyezését.

A fogászati hídnál tartósabbnak számít és ebben az esetben nem kell csiszolni sem az egészséges fogakat, hiszen a fog implantátum saját, mesterséges gyökérrel rendelkezik, ami tulajdonképpen egy titán csavar. Nem kell heteket várnunk arra, hogy beleharaphassunk egy szép piros almába, ugyanis a fog implantátum szinte azonnal terhelhető a behelyezést követően.

Bár sokkal gyorsabb gyógyulás érhető el a Bemer kezeléssel. A IHDE svájci implantáció számos előnnyel rendelkezik a hagyományossal szemben, mert annál akár fél év is lehet a gyógyulási idő.