Változatos játék baba kínálat egy helyen

Változatos játék baba kínálat egy helyen

Amikor kijelenti a kislánya, hogy szeretne egy babát, elsőre azt gondolná, hogy könnyű feladat lesz megvásárolni. De amikor végignéz az üzlet polcain, döbbenten fogja látni, bizony olyan gazdag játék baba kínálat létezik, hogy abból választani szinte lehetetlen.

A nagyon kicsi modellek mellett, vannak kimondottan csecsemő méretűek is, amelyek zenélnek, beszélnek, sírnak, ha kell. Ezeket ölelgetni, gondozni tudja a csöppség. A fürdethető játék baba segítségével például jobban meg lehet szerettetni a kislányokkal az esti fürdést, nem unja el magát, hiszen van egy társa, akivel együtt pancsolhat.

A dajkálható játék baba változatok között ismert márkák is találhatóak, amelyeknél részlet-gazdag kialakításra lehet számítani. A legtöbb típus kiváló minőségű ruhákat is tartalmaz, de utólag is lehet még vásárolni szetteket. Az újszülött játék baba modellek legtöbbje cumival együtt érkezik és különféle funkcióval van ellátva, hiszen képes sírni, kacagni, gügyögni, de még pisilni is.

Bár sok szülő bele sem gondol, de a kislányok már elég zsenge korban érzik azt, hogy gondoskodni szeretnének a babájukról úgy, mint ahogy azt megtapasztalták. Teremtse meg a lehetőséget, hogy azt a szeretet, amit a szülőktől kap a kicsi, átadhassa a játékának is!

A csecsemő méretű játék baba mellé olyan kiegészítőket is lehet rendelni, mint például a fürdőkád, babakocsi vagy bölcső. A nagyobbak már a hajas játék baba változatok iránt is nagyon nyitottak, amelyeken különféle frizurákat próbálhatnak ki. Rendszerint hajgumikkal, fésűkkel együtt érkeznek. Ha úgy látja, hogy kislánya nagy érdeklődést mutat a fodrászat iránt, szerezzen be játék baba helyett sminkelhető és fésülhető babafejet.

Cégünk igyekezett minden típusból minőségi változatokat felsorakoztatni. Forgalmazunk Disney hercegnős, Barbie, Stefi babákat is, amelyekből akár egész kollekciót össze lehet gyűjteni. Nem utolsósorban, rendelhető tőlünk illatos meglepetés sütibaba is, ami muffinná alakítható át. A többféle változatnak köszönhetően, ebből is lehet már kollekciót kialakítani.