A fog implantátum bekerülésének szakaszai

A fog implantátum bekerülésének szakaszai

A kifogástalan mosoly a jó egészségi állapot jele. Ugyanakkor nincs is vonzóbb annál, mint a gyönyörű megjelenés. Ennek pedig a mosoly a kulcsa. De mi van, ha ez nem esztétikus a fogak miatt? Ma már semmi! A fog implantátum gyorsan és szinte fájdalommentesen helyettesíti az elvesztett natív fogazatot. Ezek felhelyezése műtéti eljárás során történik.

A protézis gyártásánál használt legújabb fogászati felszerelések és speciális anyagok az új fogsor kiváló beépülését biztosítják (95-98%) és könnyű megszokni ezeket. Annak ellenére, hogy a beültetést napjainkban egy rutin fogászati eljárásnak tekintik, ez mégis egy teljes műtét. Az eredmény a sebész professzionalitásától és a magas minőségű felszerelés rendelkezésre állásától függ.

A fog implantátum felhelyezésének szakaszait a beteg általános állapotának diagnosztizálására, a beültetés előkészítésére, a sebészeti beavatkozásra, a támfal rögzítésére és végül a korona csatlakoztatására szokás felosztani. Arról, hogy mi történik a fog implantátum beültetés egyes szakaszaiban, részletesebben olvashat a weboldalunkon.