A szarvashúsos kutyatáp nem tartalmaz káros anyagokat

A szarvashúsos kutyatáp nem tartalmaz káros anyagokat

Ahogyan az emberek, ugyanúgy a kis kedvencek is imádják az ínycsiklandozó falatokat a mindennapi etetések során. A szarvashúsos kutyatáp ínyenc csemegének bizonyul, ami már hozzáférhető áron elérhető az állattartó gazdáknak. A készítmény gluténmentes eledel, nem tartalmaz gabonaszármazékokat az összetételében, így megfelelő táplálék az allergiában szenvedő kis kedvenceknek is.

A közepes és a nagyobb testtömegű ebeknek lett kialakítva, aminek az összetételét jelentős százalékban vadhús képezi. A szarvashúsos kutyatáp gazdag fehérjében, vitaminokban, rostokban és ásványi anyagokban, amelyek mind hozzájárulnak az egészséges növekedés folyamatához.

Nem tartalmaz cukrokat és intoleranciát okozó színezékeket, a szükséges szénhidrátforrást a burgonya hozzáadásával oldják meg, ami egyben keményítőben is gazdag zöldség. Többféle méretű kiszerelésben is elérhető az érdeklődőknek és az online boltokból egyszerűen beszerezhető. Ha még nem próbálta ki a szarvashúsos kutyatápot, akkor itt az alkalom, hogy a tökéletes tápanyagot tegye a kedvence elé.