A zuhanásgátló rendszerek alkalmazása kihagyhatatlan

A zuhanásgátló rendszerek alkalmazása kihagyhatatlan

Téves elképzelés, ha azt hisszük, csak a sziklamászáshoz és barlangászáshoz van szükség speciális felszerelése, a testi épség megőrzése érdekében. Gyakori a zuhanásgátló termékek jelenléte az építkezéseken vagy villanyszerelési munkánál. Voltaképpen bárhol, ahol szükség van nagy magasságokban dolgozni.

Elég gyakori, hogy a többemeletes épületek ablakait ipari alpinisták tisztítják vagy cserélik ki, mindezt egy kötélen lógva. Ilyen esetekben a jelentős teherbírású heveder, karabiner és kötél jelenléte kihagyhatatlan. A zuhanásgátló eszközök megalkotásánál a gyártók alapos figyelmet fordítottak a részletekre, hiszen emberéletek múlnak a minőségen.

Nem kérdés, hogy amikor biztosítjuk magunkat, még csak eszünkbe sem juthat az esetleges baleset kockázata. Természetesen jó, ha minden óvintézkedést komolyan veszünk és a vásárlás során sem bízzunk semmit a véletlenre. Ha már zuhanásgátló árucikkek, akkor az euronorm.hu oldalon található változatok a szigorú előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Szerezzük be egy helyről ezeket, kényelmesen!