Cégek hirdetésében segít a hímzett törölköző

Cégek hirdetésében segít a hímzett törölköző

A vállalkozásokban mindig nagy hangsúlyt fektetnek a társpartnereknek szánt ajándékcsomagok összeállítására. A hímzett törölköző remek kiegészítő darabja lehet a csomagnak, hiszen a mindennapi élet része és nemcsak „porfogónak’’ használják.

A saját céges logóval vagy emblémával ellátott, gyakori igénybevétellel használt eszköz remekül népszerűsíti az adott cég imázsát, legyen szó nagyvállalatokról, sportegyesületekről vagy vendéglátásról. A hímzett törölköző anyaga teljes mértékben pamut, ami kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Azoknak az intézményeknek, akik az egyediségre és egyben a célszerűségre törekednek, pompás választásnak bizonyul, mivel hatalmas reklámértékkel bír és bármilyen vállalat profiljába könnyűszerrel beilleszthető. Gépi hímzésre kifogástalan, a minőségi alapanyagának köszönhetően bármilyen matrica gond nélkül ráilleszthető.

A hímzett törölköző ellenáll a gyakori mosásnak és a fertőtlenítésnek, sokáig megtartja a bársonyosságát és a nedvszívó képességét. Ha szeretné meglepni társait egy praktikus, használati tárgyal, pompás választás a hímzett törölköző.